De Stichting Grebbelinie en het Grebbelinie Bezoekerscentrum werken al jaren samen met ondernemers. Hierdoor konden o.a. gereedschappen, brochures en de website worden bekostigd.

Voor deze sponsors zijn recreatie-pagina’s op de website ingericht die jaarlijks worden bezocht door duizenden bezoekers die de hotels, vakantieparken, restaurants en outdoorbedrijven goed weten te vinden. (meer dan 200.000 unieke bezoekers in 2018) In het Grebbelinie Bezoekerscentrum worden tevens brochures van de ondernemers verspreid en worden jaarlijks tienduizenden vakantiegangers geinformeerd en verwezen.

Wilt u de vrijwilligers van de Stichting Grebbelinie en het Grebbelinie Bezoekerscentrum sponsoren? Door onderstaand formulier in te vullen kunnen we u inschrijven als sponsor en plaatsen we desgewenst een vermelding van uw bedrijf op een relevante recreatiepagina: Restaurants, Overnachten, Groepsactiviteiten, Bezoeken.

Tekst en vormgeving worden geregeld (in overleg), graag ontvangen we hiervoor een logo en een foto van uw bedrijf die we kunnen gebruiken. Als u belangstelling heeft voor de nieuwsbrief en/of het tijdschrift Grebbelinie in Beeld kan u dat ook aangeven.

Ons bedrijf wordt sponsor van de Stichting Grebbelinie én het Grebbelinie bezoekerscentrum en maakt € 100,00* over op IBAN NL16 SNSB 0932 3958 80 van De Stichting Grebbelinie te Amersfoort.