De Stichting Grebbelinie brengt sinds 2012 brochures uit over de fortificaties in de linie. Het gehele ontwerpproces en de teksten worden verzorgd door de stichting, inclusief fotografie en beeldbewerking.

Voor de verzamelaars zijn er nu vijftien folders beschikbaar. Sinds 2017 biedt de Stichting deze aan in het expositiegedeelte van het Grebbelinie bezoekerscentrum. De folders worden verstrekt met rondleidingen, liggen in het expositiegedeelte van het Grebbelinie Bezoekerscentrum en ook bij diverse sponsors die de uitgaven mede mogelijk hebben gemaakt.

Om het materiaal ook in de toekomst te kunnen verspreiden, werkt de stichting samen met ondernemers in de buurt van de fortificaties en/of met beheerders. Deze ondernemers krijgen het exclusieve recht om de folders aan te bieden en krijgen tevens maximaal een halve kolom om de onderneming onder de aandacht te brengen. Hieronder een actueel overzicht van de vijftien tot dusver verschenen brochures.

Heeft uw onderneming ook een link met de linie en heeft u belangstelling voor een exclusieve advertentie in de fortificatie van uw keuze? (voor zover nog beschikbaar, 12 van de 15 brochures zijn inmiddels gekoppeld aan een onderneming) Stuur dan een mail naar info@grebbelinie.nl

Brochure Asschatterkeerkade
2e druk, Theehuis Mon-Chouette
3e druk, Camping de Grebbelinie
3e druk, Museum Veenendaal
3e druk, nog geen partner
4e druk, Larik's Hoeve
7e druk, Grebbelinie Bezoekerscentrum
3e druk, Landgoed Ruwinkel
2e druk, provincie Utrecht
3e druk, Aaltje aan de Linie
3e druk, Buro Boot
3e druk, Restaurant de Hof
3e druk, Makelaar Diepeveen
2e druk, nog geen partner
3e druk, Educatief Centrum Grebbelinie
3e druk, Camping de Linie