Reageren op het wandelpad

Eventuele suggesties voor verbetering van het pad of melding van onvolkomenheden in de routebeschrijving kunt u aan ons doorgeven via info@grebbelinie.nl De route is klaar om de wandelaar te verwelkomen. Aangezien het voor een belangrijk deel wel een natuurpad betreft zijn de jaargetijden en weersomstandigheden uiteraard van invloed op de begaanbaarheid van de paden. Het pad is diverse malen opgeknapt en van nieuwe bewegwijzering voorzien. Tevens zijn er op een aantal plaatsen nieuwe overstapjes gemaakt, waar hekken worden gepasseerd. Gaandeweg maken deze overstapjes steeds meer plaats voor klaphekjes, die voor wandelaars geen belemmering vormen. Er zijn tevens zandzakcoupures gebouwd, die nog eenvoudiger zijn te passeren voor wandelaars.

Ervaringen delen

In het gastenboek kunt u vertellen over interessante zaken of leuke gebeurtenissen, die te maken hebben met het themapad Grebbelinie. Uiteraard kunt u ook melding maken van blokkades van het pad (bijvoorbeeld omgevallen bomen na een storm) of andere zaken die verbeterd kunnen worden. In de afgelopen jaren zijn mede dankzij reacties van wandelaars veel verbeteringen doorgevoerd.

Heeft u onderweg een mooie foto gemaakt, die u met ons wil delen? Stuur uw mooiste foto op naar info@grebbelinie.nl! De foto wordt geplaatst in het speciale fotoalbum over het wandelpad met vermelding van uw naam en de plaats waar de foto genomen is. Eventueel kunt u een suggestie doen voor een kort bijschrift.

Op deze website vindt u het laatste nieuws en achtergrondinformatie over het wandelpad.

Fotoalbum: Themapad Grebbelinie
Daatselaar (foto Ted Smeding)Linie Leusden (foto Bert Rietberg)Daatselaar (foto Bert Rietberg)