Er zijn geen evenementen gevonden

Rondleiding Buursteeg

S3 kazemat BuursteegSinds de komst van het bezoekerscentrum worden de rondleidingen op het Fort aan de Buursteeg verzorgd door de gidsen van het centrum. De gids vertelt u het verhaal van het Fort aan de Buursteeg uit 1786. Wat doet die Duitse bunker op het terrein, wat gebeurde er in dit gebied tijdens de Meidagen van 1940 en waarom werd het fort al in de 18e eeuw aangelegd?

Groepsrondleidingen. Op verzoek kunnen groepsrondleidingen worden georganiseerd.

Er kan een rondleiding gegeven worden tegen een vast tarief van € 50,- voor een rondleiding over het noordelijk deel van het Fort aan de Buursteeg, een wandeling van ruim een half uur.

U kunt ook voor de uitgebreide rondleiding kiezen, deze voert zowel over het zuidelijk als het noordelijke deel, een wandeling van ruim 45 minuten tegen een vast tarief van € 75,- Voor meer informatie en/of bespreken van groepsrondleidingen kunt u contact opnemen met info@grebbeliniebezoekerscentrum.nl Vanwege de werkzaamheden aan het spoor zal een grote rondleiding tijdelijk eerder 60 dan 45 mimnuten kosten. 

U kunt ook kiezen voor een langere rondleiding op het noordelijk deel van 45 minuten (tarief € 75,-)

Startpunt Grebbelinie Bezoekerscentrum. Bij het Grebbelinie Bezoekerscentrum aan de Buursteeg 2 te Renswoude starten de rondleidingen die handelen over de Grebbelinie en de speciale rol van het Fort aan de Buursteeg. Zo kunt u de rondleiding eenvoudig combineren met de Grebbelounge en de expositie. Het bezoekerscentrum is 7 dagen per week geopend. Voor meer informatie over he trestaurant verwijzen we u graag naar de website van de Grebbelounge.