Nieuwsarchief

Dit zijn de nieuwscategoriëen en berichten.

nieuwsberichten 1-6 van 6


Grebbeliniepad tussen Eembrugge en Eemdijk nogmaals omgeleid

Door Waterschap Vallei en Veluwe, red: Bert Rietberg, zaterdag 05 september 2015 17:10
Categorie: Themapad Grebbelinie

Het Waterschap Vallei en Veluwe verbetert in 2015 en 2016 de dijk langs de Eem. De route tussen Eembrugge en Eemdijk is vanaf 1 september 2015 afgesloten. Het waterschap adviseert om op weekdagen in de periode maart t/m oktober de pontvariant te kiezen, van Eemnessersluis via het fietspad langs de Buitenvaart en de Eem naar het pontje bij Eemdijk.

Lees verder >>

Grebbeliniepad tussen Eembrugge en Eemdijk omgeleid

Door Bert Rietberg, Gebiedscoöperatie O-gen, woensdag 18 maart 2015 17:44
Categorie: Themapad Grebbelinie

Het Waterschap Vallei en Veluwe heeft laten weten dat een tweetal wandelroutes tijdelijk wordt afgesloten vanwege werkzaamheden langs de Eem. Hierdoor zijn de zomerkades van de Uiterwaarden Bruggematen en Wolkenberg niet begaanbaar. Het Grebbeliniepad wordt omgeleid via de primaire waterkering.

Lees verder >>

Tijdelijke omleiding Grebbeliniepad bij Veenendaal

Door Rijkswaterstaat, redactie Bert Rietberg, SVGV, dinsdag 13 maart 2012 12:50
Categorie: Themapad Grebbelinie

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 16 maart 20.00 uur tot maandag 26 maart 12.00 uur werkzaamheden uit aan de tunnel op de Kooiweg onder de A12. De tunnel is afgesloten voor alle verkeer. Verkeer wordt lokaal omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd. Voor wandelaars van het Grebbeliniepad wordt op deze site aparte omleiding getoond.

Lees verder >>

Grebbeliniepad genomineerd voor Wandelroute van het jaar

Door B. Sitters, Fiets en Wandelbeurs, maandag 27 december 2010 15:48
Categorie: Themapad Grebbelinie

Na veel wikken en wegen, passen en meten is de jury er eindelijk uit. Het Grebbeliniepad, het Regge- en Dinkelpad en Dwars door Gelderland zijn genomineerd voor de Wandelroute van het Jaar 2011. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam-RAI.

Lees verder >>

Informatiebord Grebbelinie onthuld op station Rhenen

Door Veenendaalse Krant, zaterdag 25 september 2010 18:50
Categorie: Themapad Grebbelinie

RHENEN - De Grebbelinie, één van de oudste waterlinies van Nederland, begint in Rhenen. Hier kan de kraan worden opengezet zodat het tot Amersfoort onder water staat. Hier is ook het startpunt van het 81 kilometerlange Grebbeliniethemapad bij het NS station Rhenen, onder aan de Grebbeberg. En hier staat sinds kort ook een bord met informatie over de Grebbelinie en de route. Burgemeester Joost van Oostrum en Annet Geijtenbeek, programmamanager Grebbelinie, hebben het bord onthuld op het perron van het station in Rhenen.

Lees verder >>

Groep 6 van De Schakel op Grebbeliniepad

Door Bert Rietberg, zondag 04 juli 2010 09:40
Categorie: Themapad Grebbelinie

Het is de laatste week voor de vakantie en tijd voor afscheid. Van de juf, de meester, huiswerk en het warme lokaal. Als voorproefje op de vakantie trekt groep 6a van basisschool De Schakel erop uit in de Grebbelinie.

Lees verder >>

[1-6]