Grebbelinie Bezoekerscentrum

Openingstijden

Adres

Buursteeg 2, Renswoude. Sommige navigatiesystemen hebben (nog) moeite met dit nieuwe adres. Daarvoor zijn er verschillende alternatieven. Het fort ligt op de grens van drie gemeenten, vandaar dat er nu drie alternatieven volgen in verschillende gemeenten die dicht in de buurt van het fort liggen.

Route

Openbaar vervoer

Entree (paspoort of kaartje)

Wie in de buurt woont of gewoon vaker het centrum wil bezoeken is er een fraai Grebbelinie paspoort te koop. Daarmee wordt de desbetreffende persoon automatisch Vriend van het Grebbelinie Bezoekerscentrum en helpt deze de linie beschermd, beleefbaar en toegankelijk te houden. Het paspoort vertelt in het kort over de ambities van het centrum, stelt de acht houten soldaten aan de eigenaar voor en biedt 10% korting in de Grebbelounge, het restaurant van het centrum. De paspoorten zijn verkrijgbaar voor € 12,50 bij de balie van het bezoekerscentrum.

Losse kaartjes zijn ook verkrijgbaar

Het fortterrein is vrij toegankelijk en ook het parkeren is gratis. 

Vrijwilligers

Wilt u ons helpen als vrijwilliger bij het verwelkomen van bezoekers, het bestuderen van de voorwerpen in de vitrines of het helpen in het buitenterrein? Uw mail is van harte welkom naar info@grebbelinie.nl voor het maken van een afspraak, het stellen van een vraag of om uw belangstelling vast wat toe te lichten. 

Vindt u het belangrijk dat de Grebbelinie wordt beschermd en historie behouden blijft? Wilt u meer weten over de Grebbelinie en het blad Grebbelinie in Beeld ontvangen? U kunt hier donateur worden vanaf € 15,- per jaar U krijgt het blad dan voortaan thuisgestuurd en heeft gratis toegang tot de expositie van het Grebbelinie Bezoekerscentrum!